Beachvolley

Fun in the sun ☀️

Beachvolley

Beachvolley er en fantastisk sport. Sommer, sol, sjov og socialt samværd er nøgleordene når volleyball flyttes ud på stranden.

Klik her for at kontakte Randi Fechtenburg for mere information

📞 Eller ring til Randi på: 2929 5871

Spillerne har et godt fællesskab på tværs af aldersgrænserne. De kender hinanden, i det vi varmer op sammen, og så laver de forskellige ting bagefter.

 

Marianne Sandgård Poulsen - NR. NISSUM

I volleyball er man ikke stærkere end det svageste led. Volleyball er noget, man gør i fællesskab og ikke alene. Det er min filosofi. Volleyball afspejler meget min personlighed. Man gør ikke tingene alene, man gør det sammen med andre.

Anders Davidsen - HUNDESTED VOLLEY
børn spiller kidsvolley i en stor hal

Beachvolley ☀️

Fun in the sun

Beachvolley er en livsstil

Du bliver helt sikkert hurtigt bidt af en gal beachvolley, når først du kommer i gang. Der er da ikke noget bedre end, at være ude i solen og kaste sig rundt i det varme sand, mens du oven i købet dyrker din yndlingssport. Det er dog ikke kun om sommeren du kan spille beachvolley. Flere og flere steder tilbydes spillet nu indendørs, og du kan derfor spille det hele året rundt. Så er det beachvolley, der er drømmen, så er der altid en mulighed. 

Hvad koster det at gå til beachvolley?

Det kan vi desværre ikke oplyse her, da det er de enkelte volleyballklubber, der sætter kontingentpriserne. Når du har fundet ud af hvor, du har mulighed for at spille, kan du tjekke deres hjemmeside, eller kontakte klubben.

 

Hvor kan jeg spille beachvolley?

Der er mange klubber rundt omkring i Danmark, hvor du har mulighed for, at komme til at træne og hygge dig med beachvolley. Hvis du vil vide mere om hvad dine muligheder er lige der, hvor du bor, så kontakt os. Så skal vi hjælpe dig videre til en klub i dit nærområde

📞 2929 5871

✉️ rfe@volleyball.dk

Kontakt Randi

Kontakt os - vi sidder klar ved telefoner, mails, sms etc. :)

 

 • "Seb" Mikelsons

  Hele Danmark
  2682 6969
 • Randi Fechtenburg

  Randi Fechtenburg

  Fyn/Nordjylland
  2929 5871
 • Niels Kliim

  Niels Kliim

  Midtjylland
  26 200 900
 • Christina Juhl

  Christina Juhl

  Sjælland/Bornholm
  5192 3254

  Beachvolley 

  Beachvolley er noget nær verdens fedeste sportsgren. Sol sommer og sport – der er kun fordele ved beachvolley. Det er svært at forestille sig noget bedre end at kunne kombinere en af de bedste årstider med, at komme ud og røre sig, sammen med sine klubkammerater. I Danmark er der mange beachvolleyball baner, der ofte er anlagt i forbindelse med byernes idrætsanlæg og sportshaller. Her er det ofte muligt at komme forbi med sin bold og spile en kamp med vennerne. Du kan dog også vælge at melde dig ind i en klub, hvor du kan få en træner, der lærer dig alle de rigtige tekniker og fifs, du har brug for, når du skal ud og gøre sandbanerne usikre.

  På de danske strande er der også rig mulighed for, at komme til at spille beachvolley i sommermånederne. Mange af strandene har permanent opsatte net, som alle må bruge, og det er da helt genialt, at du kan hygge dig med vennerne på volleyball banen, mens du bliver sommer fit, og efterfølgende kan tage en dukkert i havet. Beachvolley er sund motion som mange danskere efterhånden har taget til sig.

  Beachvolley spilles både udendørs og indendørs

  Du er ikke kun begrænset til at dyrke din yndlingssport, beachvolleyball, så længe solen står højt på himlen og temperaturen sniger sig op på den lune side, flere steder i landet kan du nemlig også spille indendørs, hvis du er medlem af en klub. Enkelte steder kan du også leje dig ind, men det er da langt sjovere at blive medlem af en bechvolley klub, så du kan blive trænet, og få et stort netværk af holdkammerater.

  I Danmark er der en række deciderede beachvolleyklubber og en del “almindelige” volleyball klubber, hvor du kan få prøvet dine drømme og dine talenter af, sammen med dygtige beachvolley- og volleyballspillere. Beachvolleyklubberne har adgang til indendørs beachvolley baner med sand, og tilbyder derfor træning hele året rundt. I de opvarmede indendørs beach haller kan du spille i korte bukser hele året rundt. I helårskklubberne tilbydes beachvolley træning i forårs- og sommerperioden på de udendørs volleybaner, der ligger i tilknytning til klubberne.

  Beachvolley for enhver smag

  Du kan dyrke og spille beachvolley på mange forskellige niveauer, og der er helt sikkert et niveau, der passer til dig. Hvis du har en drøm om at være den første danske volleyball spiller til, at repræsentere danmark til OL, eller du ønsker at holde din form ved lige, med noget hyggevolley, så kan du få opfyldt begge dele. Du finder klubber der tager sporten meget alvorligt, og som har træning der er målrettet mod de bedste elitespillere, ligesom du finder klubber, hvor det at mødes og hygge sig med en gang bold i sommersolene, er det vigtigste. Det er helt op til dig, hvad du ønsker.

  I Danmark kører der hvert år i sommersæsonen en lang række beachstævner i weekenderne. Her finder du rækker for spiller på alle niveauer. Her spilles der i eliterækker i divisionsrækker og også i motionsrækker. Der er altså mange muligheder for dig, til at komme ud og spille på de danske strande, hen over sommeren.

  Beachvolleyball for din sundhed

  Vi ved jo godt alle sammen, hvor vigtig motion er for vores sundhed, og mange af os kan ind imellem have lidt svært ved, at komme ud af døren for at få løbet en tur, eller hvad vi nu laver, når først vi er kommet hjem efter vores daglige gøremål. Derfor kan det hjælpe at der står en flok klubkammerater og venter på en, for det er jo langt lettere at komme ud af døren når man skal til noget sjovt.

  Om

  Volleyball Danmark er det danske volleyballforbund, som står bag det meste organiserede volleyballspil i danmark. Vi råder over en lang række medarbejder, der alle brænder for sporten, og som alle selv er involveret i sporten. Du kan derfor trygt henvende dig til os, da vi ved hvad vi taler om. ;)

  Kontakt

  VOLLEYBALL DANMARK
  IDRÆTTENS HUS
  DK-2605 BRØNDBY
  TLF.: +45 4326 2626
  FAX: +45 4363 2410
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.