Beachvolley motion

Sol og sommer

· Sol, sommer og højt humør
· Leg dig i form i sandet
· Beachvolley er sjov motion
· Beachvolley spilles året rundt

Beachvolley

Sol sommer og sand mellem tæerne – ikke mærkeligt at beachvolley er så populært. Skal du med ud og boltre dig i sandkassen?
Beachvolley er sund motion på den sjove måde, og med beachvolley motion kan du få testet om beachvolley er noget for dig.

📞 Eller ring til Mads på: 4260 4218

Beachvolley

Beachvolley er en fantastisk sport. Sommer, sol, sjov og socialt samværd er nøgleordene når volleyball flyttes ud på stranden.

Det er dog ikke kun om sommeren der spille beachvolley. Flere og flere steder tilbydes det sjove spil nu indendørs, så er det beachvolley, der er drømmen, så er der altid en mulighed.

Beachvolley er et genialt spil, til at holde dig i form. Volleyball er et socialt spil, hvor drenge, piger, mænd og damer kan spille med og mod hinanden, og der er altid god stemning til kampe og træning. Så hvis du er på udkig efter en sjov måde du kan holde din krop i form, så skulle du tage og starte til beachvolleyball.

Udfyld formen herunder, så kontakter vi dig for mere information.

Hvor kan jeg spille beachvolley?

Der er mange klubber rundt omkring i Danmark, hvor du har mulighed for, at komme til at træne og hygge dig med beachvolley.

Hvis du vil vide mere om hvad dine muligheder er lige der, hvor du bor, så kontakt os. Så skal vi hjælpe dig videre til en klub i dit nærområde

 

Hvad koster det at gå til beachvolley?

Det kan vi desværre ikke oplyse her, da det er de enkelte volleyballklubber, der sætter kontingentpriserne. Når du har fundet ud af hvor, du har mulighed for at spille, kan du tjekke deres hjemmeside, eller kontakte klubben.

Vi sidder klar til, at hjælpe dig

Mads Rosager

Syddanmark

📞 4260 4218
✉️ mbr@volleyball.dk

Ud over at være en af landets bedste beachvolleyspillere, ved Mads alt hvad der rører sig omkring volleyball i Syddanmark.

Randi Fechtenburg

Fyn + Nordjylland

📞 2929 5871
✉️ rfe@volleyball.dk

Randi er tidligere landsholdsspiller og uddannet skolelærer. Hun bor på Fyn og kender alt til området. Ved også alt om volleyball i Nordjylland.

Niels Kliim

Midtjylland

📞 26 200 900
✉️ volleyball@lk5.dk

Niels har spillet volley i mange år og er forbundets eneste arkitekt. Han er træner for et hold i 1. division, og er konsulent i det midtjyske.

Christina Attrup

Sjælland + Bornholm

📞 5192 3254
✉️ chr@volleyball.dk

Christina spillede i mange år i den danske eliterække, nu elsker hun at få flere til, at spille volleyball. Hun kender alt til det sjællandske.