Beachvolley Motion

Sol Sommer & Sjov ☀️

· Sol og sommer, året rundt
· Leg dig i form i sandet
· Beachvolley for life
· Beachvolley er for alle

 

Beachvolley Motion

Sol sommer og sand mellem tæerne – ikke mærkeligt at beachvolley er så populært. Skal du med ud og boltre dig i sandkassen?

Beachvolley er sund motion på den sjove måde, og med beachvolley motion kan du få testet om beachvolley er noget for dig.

Klik her for at kontakte Randi Fechtenburg for mere information

📞 Eller ring til Randi på: 2929 5871

I volleyball er man ikke stærkere end det svageste led. Volleyball er noget, man gør i fællesskab og ikke alene. Det er min filosofi. Volleyball afspejler meget min personlighed. Man gør ikke tingene alene, man gør det sammen med andre.

Anders Davidsen - HUNDESTED VOLLEY
børn spiller kidsvolley i en stor hal

Beachvolley Motion ☀️

Fun in the sun

Beachvolley

Beachvolley er en fantastisk sport. Sommer, sol, sjov og socialt samværd er nøgleordene når volleyball flyttes ud på stranden.

Det er dog ikke kun om sommeren der spille beachvolley. Flere og flere steder tilbydes det sjove spil nu indendørs, så er det beachvolley, der er drømmen, så er der altid en mulighed.

Beachvolley er et genialt spil, til at holde dig i form. Volleyball er et socialt spil, hvor drenge, piger, mænd og damer kan spille med og mod hinanden, og der er altid god stemning til kampe og træning. Så hvis du er på udkig efter en sjov måde du kan holde din krop i form, så skulle du tage og starte til beachvolleyball.

Hvad koster det at gå til beachvolley?

Det kan vi desværre ikke oplyse her, da det er de enkelte volleyballklubber, der sætter kontingentpriserne. Når du har fundet ud af hvor, du har mulighed for at spille, kan du tjekke deres hjemmeside, eller kontakte klubben.

 

Hvor kan jeg spille beachvolley?

Der er mange klubber rundt omkring i Danmark, hvor du har mulighed for, at komme til at træne og hygge dig med beachvolley. Hvis du vil vide mere om hvad dine muligheder er lige der, hvor du bor, så kontakt os. Så skal vi hjælpe dig videre til en klub i dit nærområde

📞 2929 5871

✉️ rfe@volleyball.dk

Kontakt Randi

Kontakt os - vi sidder klar ved telefoner, mails, sms etc. :)

 

 • "Seb" Mikelsons

  Hele Danmark
  2682 6969
 • Randi Fechtenburg

  Randi Fechtenburg

  Fyn/Nordjylland
  2929 5871
 • Niels Kliim

  Niels Kliim

  Midtjylland
  26 200 900
 • Christina Juhl

  Christina Juhl

  Sjælland/Bornholm
  5192 3254

  Om

  Volleyball Danmark er det danske volleyballforbund, som står bag det meste organiserede volleyballspil i danmark. Vi råder over en lang række medarbejder, der alle brænder for sporten, og som alle selv er involveret i sporten. Du kan derfor trygt henvende dig til os, da vi ved hvad vi taler om. ;)

  Kontakt

  VOLLEYBALL DANMARK
  IDRÆTTENS HUS
  DK-2605 BRØNDBY
  TLF.: +45 4326 2626
  FAX: +45 4363 2410
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.