Bedstevolley sjov motion for ældre mennesker

Bedstevolley

Den sjoveste sveder ❤️

Bedstevolley

· Sund motion med sjov i fokus
· Hygge og nye venskaber
· Grin dig i form 

Vi ved alle sammen, hvor vigtigt det er at holde gang i kroppen. Med Bedstevolley får du sund motion og masser af sjov med dine nye holdkammerater. I Bedstevolley har vi fjernet alt det kedelige, der kan følge med i det at holde sig i form.

Klik her for at kontakte Randi Fechtenburg for mere information

📞 Eller ring til Randi på: 2929 5871

Spillerne har et godt fællesskab på tværs af aldersgrænserne. De kender hinanden, i det vi varmer op sammen, og så laver de forskellige ting bagefter.

 

Marianne Sandgård Poulsen - NR. NISSUM

I volleyball er man ikke stærkere end det svageste led. Volleyball er noget, man gør i fællesskab og ikke alene. Det er min filosofi. Volleyball afspejler meget min personlighed. Man gør ikke tingene alene, man gør det sammen med andre.

Anders Davidsen - HUNDESTED VOLLEY
bedstevolley volleyball spillere i kamp

Bedstevolley

Den sjoveste sveder ❤️

Volleyball – mere end sport

Bedstevolley er meget mere end sport. Her kan du møde nye venner, da hygge og socialt samvær er lige så vigtigt som spillet. Så kom op af stolen, og ud og få rørt hele kroppen på en sjov måde. Du får oven i købet trænet bevægelighed, balance, koordination og kondition – fire elementer, der så vigtige for et godt helbred.

Volley får dig i form 

Er du kommet lidt op i alderen og er på udkig efter en sport, hvor du kan kombinere det sjove med sved på panden og et godt helbred, så skulle du prøve senior+ volley. En træningsaften foregår oftest med en kombination af lidt øvelser, så du kan lære lidt teknik, og meget spil, for det er jo vi alle sammen syntes er det sjove – uanset hvor gamle vi er blevet. 

Volley uden skader

Volleyball er en af de få sportsgrene, hvor der ikke er kropskontakt mellem spillerne, og derfor er det yderst sjældent at vi ser skader. Perfekt hvis du hellere vil tilbringe tiden i hallen, med holdkammeraterne ned, at ligge hjemme på sofaen og pleje en skade. 

Sundt for krop og sjæl

Vi ved alle sammen at det er nødvendigt, at holde kroppen i gang. Når du så oven i købet kan have det sjovt samtidigt, så er det da bare at komme op af stolen og hen i hallen.

Bedstevolley er meget let at lære, og kræver ikke at du kender spillet i forvejen. Du skal ikke ud og investere i udstyr, da du praktisk talt blot skal have et par indendørs sko med.

Bedstevolley er en etableret sport i Danmark, og der er mxange klubber der tilbyder det. Ud over den ugentlige træning i klubben, er der også mulighed for, at deltage flere stævner. Bla. afholdes der DM i bedstevolley.

Hvor kan jeg spille Bedstevolley?

Der er mange klubber rundt omkring i Danmark, hvor du har mulighed for, at komme til at træne og hygge dig med Bedstevolley. Hvis du vil vide mere om hvad dine muligheder er lige der, hvor du bor, så kontakt os. Så skal vi hjælpe dig videre til en klub i dit nærområde

Hvad koster det at gå til Bedstevolley?

Det kan vi desværre ikke oplyse her, da det er de enkelte volleyballklubber, der sætter kontingentpriserne. Når du har fundet ud af hvor, du har mulighed for at spille, kan du tjekke deres hjemmeside, eller kontakte klubben.

📞 2929 5871

✉️ rfe@volleyball.dk

Kontakt Randi

Kontakt os - vi sidder klar ved telefoner, mails, sms etc. :)

 

 • "Seb" Mikelsons

  Hele Danmark
  2682 6969
 • Randi Fechtenburg

  Randi Fechtenburg

  Fyn/Nordjylland
  2929 5871
 • Niels Kliim

  Niels Kliim

  Midtjylland
  26 200 900
 • Christina Juhl

  Christina Juhl

  Sjælland/Bornholm
  5192 3254

  Bedstevolley er sjov og aktiv seniorsport

  Vi ved alle sammen, hvor vigtigt det er, at holde kroppen i gang, når vi kommer lidt op i alderen. Vi ved også at det kan være lidt svært at få rejst sig fra stolen og komme ud og motionere sig, hvis man kun har sig selv. Derfor har vi introduceret senior+ volley, der er motion for ældre, som er baseret på fællesskab og sjove aktiviteter. Du ser måske ikke umiddelbart dig selv som fysisk aktiv, men det kan du nu få lavet om på, gennem denne nye aktivitet inden for ældreidræt og seniorsport.

  Mange steder mødes klubbernes senior+ hold til træning flere gange om ugen, og mange steder er de så mange spillere, at de er blevet nødt til at dele sig op i flere hold, og så er der naturligvis hold til både øvede og rutinerede, og hold til nybegynderne og de mindre rutinerede. Det kan være svært at vide præcis hvor god du selv er, men så er der heldigvis altid en hjælpsom person, der kan hjælpe dig på vej til det rigtige hold. Uanset hvilket hold du spiller på, er det vigtigste at komme hen i hallen og få grinet og rørt sig, for det er det vigtigste i senior+ volleyball.

  Seniorsport er motion for ældre

  Seniorsport er et nyere, om sig gribende begreb, som rigtigt mange heldigvis tager til sig, da har en positiv effekt på ældres sundhed. Vi ved alle sammen hvor vigtigt det er at vi bliver ved med at røre os, gennem hele livet, ligesom vi også ved at det er sjovest at motionere sig sammen med andre ligeværdige. Med Bedstevolley tænker du ikke engang over at du får motion, for det primære mål med volleyball er at spillerne skal have det sjovt sammen, og derfor gøres der en del ud af, at styrke fællesskabet blandt deltagerne. Vi siger derfor at vi tilbyder motion for ældre, med et smil på læben.

  Vi bliver alle sammen ældre og ældre for hver generation der går, og i da er langt de fleste af os raske og rørige, selv om vi er blevet over 60 år. At vi er raske og rørige er ikke nødvendigvis det samme som, at vi er klar til at tørne ud for et konkurrencehold på højt plan, for de fleste af os kender også det at kroppen ikke helt kan tåle det samme som i ungdommen, ligesom kroppen lige bruger lidt længere tid til at komme sig oven på hårde fysiske anstrengelser, end den gjorde for 30 år siden. Volleyball har dog den store fordel, frem for så meget andet sport, at der ikke er fysisk kontakt mellem modstanderne, og det medvirker til, at vi ikke ser så mange skader blandt volleyballspillere, og det er en kæmpe fordel, når kroppen er blevet lidt ældre.

  Det betyder dog ikke at du ikke kan komme ud og spille kampe med dine nye holdkammerater. Der afholdes jævnligt små stævner, rundt om i Danmark, hvor klubberne mødes til kampe. Stævnerne foregår i forskellige former, hvor det ind imellem er to klubber der mødes, mens det andre gange er tre eller flere klubber, der mødes og kæmper mod hinanden. Volleyball Danmark afholder hvert år et uofficielt DM for Bedstevolley hold. Det foregår i forbindelse med de officielle Pokalmesterskaber spilles, hvorfor der også er rig mulighed for, at se nogen af landets bedste spillere i aktion.

  Volleyball som sund motion for ældre

  Når du tænker ældre og sundhed er det måske ikke volleyball du tænker på, som det første. Men du kan du godt begynde at tænke på volleyball, som din nye ældreidræt. Vi har i dag mange hundrede aktive seniorer inden for volleyball sporten, og det er der en meget god grund til. Bedstevolley er et idrætstilbud der giver er sved på panden og sjove træninger. Med Bedstevolley kommer du helt sikkert til at grine og hygge rigtigt meget med holdkammeraterne i det nye fællesskab, hvor i hurtigt finder ud af at det kan være sjovt at træne og holde jer fysisk aktive.

  En typisk træning er bygget op med noget opvarmning, herefter træner man lidt teknik med nogen lette boldøvelser og endeligt er der spil – masser af spil. Det er spillet der er det sjove, og det er det sjove, der holder os i gang. Du kan godt finde hold, hvor de er lidt mere seriøse og bruger lidt mere tid på teknisk øvelser, men det er stadig spillet, der er det sjove, og det der trækker i en, når man skal afsted hjemmefra. Du er altid velkommen til, at kontakte os, så vi kan hjælpe dig på vej til en klub med et hold, der passer til dine ønsker.

  Kvinder og mænd spiller sammen

  Bedstevolley spilles på en lille bane og holdene har fire spillere på banen af gangen, og der findes forskellige niveauer, så alle kan være med. Introduktionsspillet er et simpelt kaste gribe spil, der gør det meget let at komme i gang med at spille. Efterhånden som du blive bedre kan du spille på mere avancerede niveauer,  hvor det mest avancerede naturligvis er efter volleyballregler, som du måske kender fra skolen eller andre steder, hvor du har prøvet at spille volleyball. På alle niveauer spiller kvinder og mænd sammen, hvilket gør Bedstevolley til et meget socialt spil, hvor det er let at møde nye holdkammerater og skabe et nyt netværk.

  Kønsfordelingen i Bedstevolley er cirka halvt kvinder og halvt mænd. I volleyball er der ikke fysisk kontakt mellem modstanderne, og i en idræt hvor list og snilde ofte trumfer rå kraft, er det helt naturligt at kvinder og mænd spiller sammen. For mange er det at dyrke motion med det modsatte køn et klart plus. På den måde bliver seniorsport så meget mere end bare motion for ældre. Det bliver i lige så høj grad et socialt mødested, hvor der bliver knyttet venskaber på kryds og tværs. Netop et stærkt socialt netværk kan være med til at trække nogen ud af en opstået ensomhed, og et socialt netværk rangerer højt på listen over tilbud der giver god livskvalitet.

  Om

  Volleyball Danmark er det danske volleyballforbund, som står bag det meste organiserede volleyballspil i danmark. Vi råder over en lang række medarbejder, der alle brænder for sporten, og som alle selv er involveret i sporten. Du kan derfor trygt henvende dig til os, da vi ved hvad vi taler om. ;)

  Kontakt

  VOLLEYBALL DANMARK
  IDRÆTTENS HUS
  DK-2605 BRØNDBY
  TLF.: +45 4326 2626
  FAX: +45 4363 2410
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.