Motionsvolley

Hyg dig i form

· Kom i form på den sjove måde
· Sved på panden – Smil på læben
· Motion og gode venner
· Altid et niveau der passer

Motionsvolley

Med motionsvolleyball kan du få bugt med den dårlige samvittighed, på den sjove måde. I motionsvolleyball får du sved på panden, og et ordentligt grin, sammen med dine nye holdkammerater.
Volleyball er en af de mest sociale motionsformer, du kan finde. Kvinder, mænd, drenge og piger kan indgå på lige vilkår, hvilket er med til at gøre en træningsaften til en fest.

📞 Eller ring til Mads på: 4260 4218

“Hyg dig slank”

|Det lyder næsten for godt til, at være sandt – men det er sandt. Med motionsvolleyball hygger du dig, samtidigt med, at din krop bliver forkælet, med en god gang motion.

Du kommer helt sikkert til at glæde dig, hver gang du skal ud af døren, og afsted til et par timers hygge – øhh nåh nej! — træning. Når du er færdig med træningen kan du nyde din gode samvittighed, og glæde dig til næste gang du skal afsted.

Volleyball har altid været god til, at rumme alle typer, og er en af de sportsgrene, hvor mænd og kvinder lige så godt kan dyrke spillet sammen, i stedet for opdelt. Mange steder i Danmark afholdes der turneringer for såkaldte mixhold, hvor holdene skal bestå af en blanding af mænd og kvinder.

 

Udfyld formen herunder, så kontakter vi dig for mere information.

Hvor kan jeg spille motionsvolleyball?

Der er mange klubber rundt omkring i Danmark, hvor du har mulighed for, at komme til at træne og hygge dig med motionsvolley.

Hvis du vil vide mere om hvad dine muligheder er lige der, hvor du bor, så kontakt os. Så skal vi hjælpe dig videre til en klub i dit nærområde

Hvad koster det at gå til motionsvolleyball?

Det kan vi desværre ikke oplyse her, da det er de enkelte volleyballklubber, der sætter kontingentpriserne. Når du har fundet ud af hvor, du har mulighed for at spille, kan du tjekke deres hjemmeside, eller kontakte klubben.

Motionsvolley

Motionsvolleyball er indbegrebet af sjov motion og sundhed. Her kan du grine og have det sjovt samtidigt med, at du plejer din sundhed. Volleyball har altid været en sport der har været brugt i sociale sammenhænge, og i motions volleyball spiller mænd og kvinder let sammen, til stor glæde for begge parter. Med motions volleyball har du en sjov idræt, hvor du kan grine og hygge dig i form, samtidigt med at du møder nye venner.

Vi ved alle sammen hvor vigtigt det er, at vi holder vores krop i form, men mange af os ved også, hvor svært det kan være at få os taget sammen til at komme ud af døren og få rørt os. Måske har du travlt på arbejde eller på dit studie, og så kan det godt være svært at finde motivationen når du kommer træt hjem. Har du først fået sat dig til rette i sofaen, kan det være svært at komme op og få snøret løbeskoene, især i de mørke måneder, og selv om fitness centrene nu har åbent mange af døgnets timer, skal mange af os virkeligt hive os op ved hårrødderne, når vi skal afsted.

Med motions volleyball tilbyder vi en idræt der kan kick starte din nye sunde livsstil, fordi du i motionsvolley bliver en del af et nyt fællesskab, hvor det ikke blot handler om, at holde sig i form, det handler i lige så høj grad om, at komme afsted for at være sammen med holdet og vennerne. På mange volleyballhold slutter man træningen med en øl eller vand, da det at hygge sig er en stor del af sporten. Man fristes næsten til at sige at det er en nem slankekur.

Volleyball er sjov idræt og sundhed

De fleste volleyball klubber tilbyder i dag motionsvolley eller mix volley, som nogen kalder det. Mange klubber har ligefrem flere former for volleyball og motion på programmet. Det kan være motionsvolley specifikt for unge mennesker typisk i gymnasiealderen, motionsvolley for ældre og endeligt den mest udbredte form, som rummer alle aldre på en gang, og derfor er det at vi siger at volleyball er idræt for alle.

Så hvis du kunne tænke dig at finde en let og sjov vej til et sundt liv, med sved på panden, så skulle du tage og prøve motions volleyball – for din sundheds skyld. Vi stå klar til at hjælpe dig videre til den nærmeste klub, du skal bare kontakte os.

Vi sidder klar til, at hjælpe dig

Sara Lilja Jensen

Syddanmark

📞 6160 1282
✉️ sje@volleyball.dk

Sara har spillet volleyball på liga niveau. Hun har startet sin egen volleyball klub, og elsker at hjælpe nye spillere på vej.

Randi Fechtenburg

Fyn + Nordjylland

📞 2929 5871
✉️ rfe@volleyball.dk

Randi er tidligere landsholdsspiller og uddannet skolelærer. Hun bor på Fyn og kender alt til området. Ved også alt om volleyball i Nordjylland.

Niels Kliim

Midtjylland

📞 26 200 900
✉️ volleyball@lk5.dk

Niels har spillet volley i mange år og er forbundets eneste arkitekt. Han er træner for et hold i 1. division, og er konsulent i det midtjyske.

Christina Attrup

Sjælland + Bornholm

📞 5192 3254
✉️ chr@volleyball.dk

Christina spillede i mange år i den danske eliterække, nu elsker hun at få flere til, at spille volleyball. Hun kender alt til det sjællandske.