Pop up volley

spilles over alt

· Kom i form på den sjove måde
· Sved på panden – Smil på læben
· Motion og gode venner
· Altid et niveau der passer

Pop up volley

“Hyg dig slank”
Volleyball har alle dage været en af de meste sociale spil. At der ikke er fysisk kontakt med modstanderen gør, at volleyball afvikles i en god og rolig atmosfære
Så leder du efter et motionstilbud, med gode venner, hvor du kan hygge dig mens du træner din krop – så er motionsvolley sagen.

For mere information, kontakt Sebastian Mikelsons, 2682 6969, sebastian.mikelsons@bevaegdigforlivet.dk

Motionsvolley

“Hyg dig slank” Volleyball har alle dage været en af de meste sociale spil. At der ikke er fysisk kontakt med modstanderen gør, at volleyball afvikles i en god og rolig atmosfære Så leder du efter et motionstilbud, med gode venner, hvor du kan hygge dig mens du træner din krop – så er motionsvolley sagen. For mere information, kontakt Sebastian Mikelsons, 2682 6969, sebastian.mikelsons@bevaegdigforlivet.dk

Vi sidder klar til, at hjælpe dig

Mads Rosager

Syddanmark

📞 4260 4218
✉️ mbr@volleyball.dk

Ud over at være en af landets bedste beachvolleyspillere, ved Mads alt hvad der rører sig omkring volleyball i Syddanmark.

Randi Fechtenburg

Fyn + Nordjylland

📞 2929 5871
✉️ rfe@volleyball.dk

Randi er tidligere landsholdsspiller og uddannet skolelærer. Hun bor på Fyn og kender alt til området. Ved også alt om volleyball i Nordjylland.

Niels Kliim

Midtjylland

📞 26 200 900
✉️ volleyball@lk5.dk

Niels har spillet volley i mange år og er forbundets eneste arkitekt. Han er træner for et hold i 1. division, og er konsulent i det midtjyske.

Christina Attrup

Sjælland + Bornholm

📞 5192 3254
✉️ chr@volleyball.dk

Christina spillede i mange år i den danske eliterække, nu elsker hun at få flere til, at spille volleyball. Hun kender alt til det sjællandske.