DEN SJOVESTE SVEDER

 

 

 

 


DEN SJOVESTE SVEDER

 

 

 

Kidsvolley ❤️

· Vi har ingen bænkevarmere
· Vi har ingen råbende forældre
· Udviklet på børns præmisser
· Altid et niveau der passer 

I spillet er der indbygget mange levels, så der altid vil være et niveau, der passer til netop dit barn. På den måde kan alle træne og komme med ud og spille kampe med det samme.

Klik her for at kontakte Christina Juhl for mere information

📞 Eller ring til Christina på: 5192 3254

Spillerne har et godt fællesskab på tværs af aldersgrænserne. De kender hinanden, i det vi varmer op sammen, og så laver de forskellige ting bagefter.

 

Marianne Sandgård Poulsen - NR. NISSUM

I volleyball er man ikke stærkere end det svageste led. Volleyball er noget, man gør i fællesskab og ikke alene. Det er min filosofi. Volleyball afspejler meget min personlighed. Man gør ikke tingene alene, man gør det sammen med andre.

Anders Davidsen - HUNDESTED VOLLEY
børn spiller kidsvolley i en stor hal

Kidsvolley ❤️

Den sjoveste sveder

Kidsvolley udvikler børn

I Kidsvolley er udviking et nøgleord. Børnenes motoriske færdigheder udvikles i det tempo, der passer den enkelte, og det indbyggede levelsystem, gør netop at man altid kan komme til, at spille med og mod andre børn, der er på samme udviklingstrin, som en selv.
 
Kidsvolley ligner umiddelbart ikke det spil du, som mor eller far, måske stiftede bekendtskab med i skolen. Spillet er bygget op omkring en række kaste-gribe spil, der efterhånden, som børnene er klar til det, bliver mere og mere “rigitgt” volleyball.
 
Kidsvolley er fart over feltet og sved på panden, når børnene konstant er i bevægelse, som er et af principperne på  begynderniveauerne.
 
 

Hvad koster det, at gå til Kidsvolley?

Alle danske volleyballklubber er selvstændige, og derfor varierer kontingentet fra klub til klub. Når du har fundet ud af, hvor dit barn skal spille, kan du tjekke klubbens hjemmeside, eller kontakte klubben.

 

Hvor kan jeg gå til Kidsvolley?

Der er er mange danske klubber, der tilbyder Kidsvolley til børn, så der er sikkert også en i nærheden af der, hvor du bor. Du er velkommen til, at henvende dig til Christina Attrup Juhl, så vil hun guide dig hen til den nærmeste klub.

📞 5192 3254

✉️ chr@volleyball.dk

Kontakt Christina

Kontakt os - vi sidder klar ved telefoner, mails, sms etc. :)

 

 • "Seb" Mikelsons

  Hele Danmark
  2682 6969
 • Randi Fechtenburg

  Randi Fechtenburg

  Fyn/Nordjylland
  2929 5871
 • Niels Kliim

  Niels Kliim

  Midtjylland
  26 200 900
 • Christina Juhl

  Christina Juhl

  Sjælland/Bornholm
  5192 3254

  Kidsvolley

  Kidsvolley er en genial sport udviklet til de yngste børn, både dem der for første gang skal stifte bekendtskab med idrætsverdenen, og dem der bare leder efter en ny sjov sport, de kan gå til. Som navnet antyder er Kidsvolley baseret på volleyball spillet, men vi har fjerne de teknisk svære momenter, og lavet det til verdens sjoveste sport for børn. Kidsvolley er sport, der er udviklet til børn på børns præmisser, og er altså ikke bare en afart af en voksensport, hvor banen eller målet er gjort mindre. På den måde har vi sikret at alle unoder vi kender fra voksensporten er udryddet, til fordel for glæden ved at dyrke sport og have det sjovt med medspillere såvel som modspillere. Kidsvolley er idræt og sundhed gennem sjov leg og hyggeligt samværd med holdkammeraterne i idrætsforeningen, eller klubben.

  En sport med mange muligheder

  Kidsvolley er meget mere end sport og idræt. Vi har udviklet sporten så dit barn får styrket sin motoriske udvikling, samtidigt med at børnene på en sjov måde kommer til at mestre spillet, hen af vejen. Et nærmest genialt koncept er de mange levels, eller niveauer, som børnene skal igennem, fra de starter i 0. klasse til de når 6. klasse. I Kidsvolley er der altid fart over feltet og smil på læben. Fra det første level, hvor børnene lærer at kaste og gribe samtidigt med, at de er i konstant bevægelse, over en række udviklingstrin, hvor kravene til grib og kast øges, til børnene på det sidste level kan spille noget der ligner rigtig volleyball. Alle spil i Kidsvolley spilles på en badminton bane med net, der er tilpasset spillet.

  Barnets udvikling kommer i første række

  Da vi nu alligevel var i gang med, at udviklet verdens sjoveste sport for børn, udryddede vi samtidigt nogen af de værste unoder, der hersker i sport hvor børn deltager, nemlig forældre der står og råber, også kendt som “fodboldfædre”, og det at børnene sidder på bænken, fordi de ikke er gode nok. Vi er af den overbevisning at, hvis sport skal være sjov, udviklende og udfordrende for børn, så skal alle kunne delltage på lige fod. Det er præcis det vores niveau delte system tager højde for. Der er altid et niveau der passer til dit barn, og alle børn kan komme med ud og spille med det samme. Det er en af filosofierne bag Kidsvolley.

  Du kan derfor trygt tilmelde dit barn til kidsvolley i den lokale volleyball klub, hvor der står søde voksne klar med åbne arme, klar til at tage imod dit barn og sørge for, at dit barn får en god start på sit idrætsliv, i trygge rammer, der kan være så vigtig for barnets udvikling.

  Sport der giver sociale kompetencer

  At gå til sport og særligt til holdsport er helt sikkert med til at udvikle dit barns sociale kompetencer. Som en spiller på et hold og som medlem i en klub, lærer barnet af naturlige veje, at indgå i sociale relationer og være en del af et fællesskab. Fordi Kidsvolley er skabt til børn på børnenes præmisser, er der i sporten indbygget en tryghed for dit barn, der sikrer at det får gode oplevelser med de voksne trænere, der er omkring børnene og i endnu højere grad med de nye holdkammerater.

  Nu kan alt det snak om udviklingstrin og sociale kompetencer lyder utroligt højt ravende og kompliceret. Det er jo ikke noget dit barn kommer til at opleve på anden måde end, at det kvaliteter der er indbygget i den her sport for børn, fra starten.

  Sport er sundt

  Vi ved godt alle sammen, hvor vigtigt det er at holde os sunde, og det gælder naturligvis også for vores børn. Mange børn elsker at være aktive, og man behøver jo ikke at gå til organiseret sport for, at holde sig sund. Vi kan godt forstå at børn og unge elsker at spille computer spil, vi spiller også selv, men hvis børnene sidder alt for længe ved computeren eller deres Playstation og ikke rører sig, så er det at det kan begynde at have betydning for deres sundhed.

  Som voksne ved vi godt at der skal motivation til for, at vi gider at tage afsted for, at dyrke motion. Når børnene bruger så meget tid med at spille, som nogen gør, så er det naturligvis fordi de har det virkeligt sjovt, og man skal heller ikke underkende de sociale relationer der kan skabes via de forskellige spil. Derfor har vi med Kidsvolley skabt et kanon sjovt spil, hvor børnene kan finde masser af motivation, blandt andet fordi alle børnene vil opleve at have succes, og det er et spil der altid har et niveau, der passer til den enekelte.

  Så få pakket tasken og kom afsted til en klub i nærheden af hvor I bor. Vi har plads til alle i Kidsvolley – “Verdens sjoveste sveder”

  Om

  Volleyball Danmark er det danske volleyballforbund, som står bag det meste organiserede volleyballspil i danmark. Vi råder over en lang række medarbejder, der alle brænder for sporten, og som alle selv er involveret i sporten. Du kan derfor trygt henvende dig til os, da vi ved hvad vi taler om. ;)

  Kontakt

  VOLLEYBALL DANMARK
  IDRÆTTENS HUS
  DK-2605 BRØNDBY
  TLF.: +45 4326 2626
  FAX: +45 4363 2410
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.