Motionssvolley

Hyg dig i form

· Kom i form på den sjove måde
· Sved på panden – Smil på læben
· Motion og gode venner
· Altid et niveau der passer

 

 

Motionsvolley

Med motionsvolleyball kan du få bugt med den dårlige samvittighed, på den sjove måde. I motionsvolleyball får du sved på panden, og et ordentligt grin, sammen med dine nye holdkammerater.

Volleyball er en af de mest sociale motionsformer, du kan finde. Kvinder, mænd, drenge og piger kan indgå på lige vilkår, hvilket er med til at gøre en træningsaften til en fest.

Klik her for at kontakte Christina Juhl for mere information

📞 Eller ring til Christina på: 5192 3254

I volleyball er man ikke stærkere end det svageste led. Volleyball er noget, man gør i fællesskab og ikke alene. Det er min filosofi. Volleyball afspejler meget min personlighed. Man gør ikke tingene alene, man gør det sammen med andre.

Anders Davidsen - HUNDESTED VOLLEY
børn spiller kidsvolley i en stor hal

Motionsvolley

Grin dig i form

“Hyg dig slank”

Det lyder næsten for godt til, at være sandt – men det er sandt. Med motionsvolleyball hygger du dig, samtidigt med, at din krop bliver forkælet, med en god gang motion.

Du kommer helt sikkert til at glæde dig, hver gang du skal ud af døren, og afsted til et par timers hygge – øhh nåh nej! — træning. Når du er færdig med træningen kan du nyde din gode samvittighed, og glæde dig til næste gang du skal afsted.

Volleyball har altid været god til, at rumme alle typer, og er en af de sportsgrene, hvor mænd og kvinder lige så godt kan dyrke spillet sammen, i stedet for opdelt. Mange steder i Danmark afholdes der turneringer for såkaldte mixhold, hvor holdene skal bestå af en blanding af mænd og kvinder. 

Hvad koster det, at gå til Ungdomsvolley?

Alle danske volleyballklubber er selvstændige, og derfor varierer kontingentet fra klub til klub. Når du har fundet ud af, hvor du vil spille, kan du tjekke klubbens hjemmeside, eller kontakte klubben. De vil med glæde hjælpe dig.

 

Hvor kan jeg spille motionsvolley?

Der er mange klubber rundt omkring i Danmark, hvor du har mulighed for, at komme til at træne og hygge dig med motionsvolley.

Hvis du vil vide mere om hvad dine muligheder er lige der, hvor du bor, så kontakt os. Så skal vi hjælpe dig videre til en klub i dit nærområde

📞 5192 3254

✉️ chr@volleyball.dk

Kontakt Christina

Kontakt os - vi sidder klar ved telefoner, mails, sms etc. :)

 

 • "Seb" Mikelsons

  Hele Danmark
  2682 6969
 • Randi Fechtenburg

  Randi Fechtenburg

  Fyn/Nordjylland
  2929 5871
 • Niels Kliim

  Niels Kliim

  Midtjylland
  26 200 900
 • Christina Juhl

  Christina Juhl

  Sjælland/Bornholm
  5192 3254

  Motionsvolley

  Motionsvolleyball er indbegrebet af sjov motion og sundhed. Her kan du grine og have det sjovt samtidigt med, at du plejer din sundhed. Volleyball har altid været en sport der har været brugt i sociale sammenhænge, og i motions volleyball spiller mænd og kvinder let sammen, til stor glæde for begge parter. Med motions volleyball har du en sjov idræt, hvor du kan grine og hygge dig i form, samtidigt med at du møder nye venner.

  Vi ved alle sammen hvor vigtigt det er, at vi holder vores krop i form, men mange af os ved også, hvor svært det kan være at få os taget sammen til at komme ud af døren og få rørt os. Måske har du travlt på arbejde eller på dit studie, og så kan det godt være svært at finde motivationen når du kommer træt hjem. Har du først fået sat dig til rette i sofaen, kan det være svært at komme op og få snøret løbeskoene, især i de mørke måneder, og selv om fitness centrene nu har åbent mange af døgnets timer, skal mange af os virkeligt hive os op ved hårrødderne, når vi skal afsted.

  Med motions volleyball tilbyder vi en idræt der kan kick starte din nye sunde livsstil, fordi du i motionsvolley bliver en del af et nyt fællesskab, hvor det ikke blot handler om, at holde sig i form, det handler i lige så høj grad om, at komme afsted for at være sammen med holdet og vennerne. På mange volleyballhold slutter man træningen med en øl eller vand, da det at hygge sig er en stor del af sporten. Man fristes næsten til at sige at det er en nem slankekur.

  Volleyball er sjov idræt og sundhed

  De fleste volleyball klubber tilbyder i dag motionsvolley eller mix volley, som nogen kalder det. Mange klubber har ligefrem flere former for volleyball og motion på programmet. Det kan være motionsvolley specifikt for unge mennesker typisk i gymnasiealderen, motionsvolley for ældre og endeligt den mest udbredte form, som rummer alle aldre på en gang, og derfor er det at vi siger at volleyball er idræt for alle.

  Så hvis du kunne tænke dig at finde en let og sjov vej til et sundt liv, med sved på panden, så skulle du tage og prøve motions volleyball – for din sundheds skyld. Vi stå klar til at hjælpe dig videre til den nærmeste klub, du skal bare kontakte os.

  Om

  Volleyball Danmark er det danske volleyballforbund, som står bag det meste organiserede volleyballspil i danmark. Vi råder over en lang række medarbejder, der alle brænder for sporten, og som alle selv er involveret i sporten. Du kan derfor trygt henvende dig til os, da vi ved hvad vi taler om. ;)

  Kontakt

  VOLLEYBALL DANMARK
  IDRÆTTENS HUS
  DK-2605 BRØNDBY
  TLF.: +45 4326 2626
  FAX: +45 4363 2410
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.