Ungdomsvolley

SPORT DER RYKKER

 

Ungdomsvolley

· Din korte vej til landsholdet
· Kom til sund og sjov motion
· Få nye venner
· Altid et niveau der passer

Ungdomsvolley er mange ting. Her kan du få udlevet din drøm om, at spille konkurrencebold på højt plan, og forfølge din drøm om at spille på et af de danske ungdomslandshold. Eller du kan finde et hold, hvor det sociale sammenhold er vigtigere end konkurrencen.

En del klubber tilbyder også mixvolley, for unge, hvor en træningsaften byder på hygge og masser af spil.

Klik her for at kontakte Niels Kliim for mere information

📞 Eller ring til Niels på: 26 200 900

I volleyball er man ikke stærkere end det svageste led. Volleyball er noget, man gør i fællesskab og ikke alene. Det er min filosofi. Volleyball afspejler meget min personlighed. Man gør ikke tingene alene, man gør det sammen med andre.

Anders Davidsen - HUNDESTED VOLLEY
børn spiller kidsvolley i en stor hal

Ungdomsvolley

Ungdomsvolley rykker

Ungdomsvolley kan det hele. Fra konkurrencevolley, hvor to hold kæmper om at slå hinanden, med snedig taktik og rå power, til motionsvolley hvor hygge, sjov og et smil på læben er de vigtigste ingredienser.

Hvilken type er du? Volleyball er en fantastisk måde at få rørt sig på. Om du søger en sport, hvor du kan møde andre unge et par timer om ugen, eller du har lyst til at træne meget og spille kampe – så er volleyball sagen. Du får sved på panden, og der er garanti for, at du møder nye venner – ofte for resten af livet.

 
 

Hvad koster det, at gå til Ungdomsvolley?

Alle danske volleyballklubber er selvstændige, og derfor varierer kontingentet fra klub til klub. Når du har fundet ud af, hvor du vil spille, kan du tjekke klubbens hjemmeside, eller kontakte klubben. De vil med glæde hjælpe dig.

 

Hvor kan jeg gå til ungdomsvolley?

Der er er mange danske klubber, der tilbyder flere slags  ungdomssvolley, så der er sikkert også en i nærheden af der, hvor du bor. Du er velkommen til, at henvende dig til Niels Kliim, så vil han guide dig hen til den nærmeste klub.

📞 26 200 900

✉️ volleyball@lk5.dk

Kontakt Niels

Kontakt os - vi sidder klar ved telefoner, mails, sms etc. :)

 

 • "Seb" Mikelsons

  Hele Danmark
  2682 6969
 • Randi Fechtenburg

  Randi Fechtenburg

  Fyn/Nordjylland
  2929 5871
 • Niels Kliim

  Niels Kliim

  Midtjylland
  26 200 900
 • Christina Juhl

  Christina Juhl

  Sjælland/Bornholm
  5192 3254

  Volleyball for ungdom er mange ting

  Går du rundt med en drøm om en dag, at spille på de bedste volleyball hold i Danmark og måske endda på landsholdet, så er det en rigtig god ide, at starte med ungdomsvolley, hvor de fleste klubber tilbyder træning og turneringstilbud. Vil du hellere bruge volleyball som motion og som en mulighed for at møde nye holdkammerater og gode venner, så er volleyball for ungdom også lige noget for dig.

  Volleyball for unge mennesker er meget mere end bare sport. For mange unge ender det med at være en livsstil, måske på grund af det lidt specielle forhold, at de unge spillere hen over årene lærer hinanden at kende på kryds og tværs. Sammenholdet på tværs af klubberne styrkes især på baggrund af de tilbud de unge volleyball spillere får om, at deltage i jævnlige træninger på Volleyball Danmarks volleyballskoler rundt i landet, og en årlig sommercamp i den første uge i august.

  Er du endt på denne side fordi du kigger efter muligheder for, at spille beach volleyball, så kan du læse mere om beachvolley her.

  I Danmark er du ungdomsspiller fra du starter i 6. klasse. Er du endt her på siden, men ikke helt er nået til 6. klasse endnu, så er det måske Kidsvolley du skal starte med, og det kan du læse meget mere om her. Til dig de er startet i 6. klasse og først skal til at starte med volleyball nu, har vi et genialt begynderspil, så du stille og roligt kan lære spillet og kende, og vigtigst, kan komme med ud og spille med det samme. Det spil kalder vi Teenvolley. Teenvolley kan alle komme i gang med uden overhovedet at kende noget til volleyball. I Teenvolley er der knald på fra første træning, og det er så let at du er i gang med at spille allerede fra din første træning. Teenvolley er volleyball med fire spillere på banen, og er bygget op så du kommer igennem et par sværhedsgrader, og inden du har set dig om, er du blevet så god, at du er i gang med seks mands volley på en stor bane, sammen med dine nye holdkammerater.

  Volleyball godt for din sundhed

  Volleyball er godt for din sundhed. Du får rørt dig flere gange om ugen, og i modsætning til eksempelvis et fitnesscenter, så har du i ungdomsvolleyball dine holdkammerater og sammenholdet i klubben til at motiverer dig til at komme op af sofaen og ned i hallen for, at træne. Vi ved alle sammen at sport og motion er vigtigt for vores krops velvære og sundhed. Mange af os ved også at det ind imellem kan være lidt svært at finde motivationen til, at få pakket tasken og komme afsted til træning. Vi ved til gengæld også at det motiverer de fleste mennesker, når der er andet der trækker end bare det at motionere sig selv, og det er derfor en af verdens sjoveste holdsport kan være løsningen for din sundhed.

  Der er mange mennesker, der finder venner for livet gennem deres sport. Det er meget normalt at holdkammerater, der fandt sammen om deres yndlingssport i de unge år ender med, at finde sammen senere i livet, hvor de mødes for, at svede, grine og holde kroppe i form, ved en ugentlig træning i hallen. Flere af de danske turneringshold består af gamle venner, der har formået at holde sammen, selv efter der er vokset op og har fået uddannelser og familier.

  Volleyball er verdens største sportsgren

  Det kan være lidt svært at tro, når man bor i et land som Danmark, men på verdensplan er volleyball faktisk lige så stor en sportsgren som fodbold, målt på antal udøverer. I Danmark er der ca. 16.000 medlemmer, og med alle de spillere er der stor chance for, at du kan finde andre spillere på din egen alder, og niveau, som du kan komme til at spille med. Når sporten er blevet så stor skyldes det naturligvis at det er et fantastisk sjovt spil, og helt sikkert også de mange forskellige måder volley kan spilles på. Der vil altid være en form for volley, der vil falde i netop din smag.

  Inden for efterskole og skolesystemet er volleyball en stor sport. Næsten alle efterskoler i Danmark har volleyball på programmet, og fler af de danske efterskoler deltager faktisk i de etablerede danske turneringer. Hvert år afholdes der mesterskaber for 9. klasser, der arrangeres af Dansk Skoleidræt. Kvalifikationsturneringen til DM i skolevolley er en af de største turneringer i dansk skoleidræt. I 2019 deltog over 600 hold i kvalifikationen. der afholdes ligeledes et årligt danmarksmesterskaber for gymnasievolley, hvor der også deltager et meget stort antal hold i kvalifikationen, over hele landet.

  Volleyball er en billig sport at gå til

  Når du nu skal i gang med at spille volleyball, så vil du opleve at det er en billig sport at gå til. Du skal ikke ud købe en masse udstyr. Du har sikkert et par korte bukser, en bluse og et par strømper i klædeskabet, som du kan smutte i. Dertil skal du have et par indendørs sko, og selv om man kan købe meget dyre, og højt specialiserede indendørs sko til volleyball, så kan du sagtens starte i en hvilken som helst sportssko til indendørs brug. Det eneste specielle udstyr du kan få brug for når du skal gå til volley er knæbeskyttere. Knæbeskyttere er, som navnet siger, puder til knæene, så du ikke ødelægger eller får ondt i knæene, når du nu kaster dig rundt på gulvet på volleyballbanen. Du kan naturligvis sagtens starte op til din nye yndlingssport, uden knæbeskyttere, men de koster ikke særligt meget. Et par gode knæbeskyttere kan købes fra omkring 250 kr..

  Om

  Volleyball Danmark er det danske volleyballforbund, som står bag det meste organiserede volleyballspil i danmark. Vi råder over en lang række medarbejder, der alle brænder for sporten, og som alle selv er involveret i sporten. Du kan derfor trygt henvende dig til os, da vi ved hvad vi taler om. ;)

  Kontakt

  VOLLEYBALL DANMARK
  IDRÆTTENS HUS
  DK-2605 BRØNDBY
  TLF.: +45 4326 2626
  FAX: +45 4363 2410
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.